Bureau 

Schuldvrij 

Even voorstellen...


Laat ik mijzelf even voorstellen:

Ik ben Wendy (50 jaar) en heb van mijn uit de hand gelopen hobby uiteindelijk de keuze gemaakt om hiervan mijn werk te maken. Dit ook omdat er heel veel tijd in gaat zitten om mensen op een persoonlijke manier te kunnen helpen met financiële problemen en veel contact met betrokkenen vind ik erg belangrijk.

Ik ben een gedreven en gediplomeerd Schuldhulpverlener, reeds 25 jaar budgetbeheerder en binnenkort KIWA persoonsgecertificeerd voor de registers SHV I, II en III (volgens NEN 8048).

Binnenkort wordt het team van Bureau Schuldvrij uitgebreid met een gediplomeerd Budgetcoach zodat alle trajecten snel en moeiteloos kunnen verlopen. Deze zal later worden voorgesteld.

Bij vragen of een vrijblijvend gesprek kan het contactformulier worden ingevuld, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, telefonisch of per mail (waar de voorkeur naar uit gaat).

Bureau Schuldvrij staat voor snelheid, betrouwbaarheid en goede communicatie waarin wederzijds vertrouwen een belangrijk aspect is.

Voor cliënten heeft Bureau Schuldvrij een mobiel nummer, 24/7 bereikbaar, voor (dringende) vragen en/of berichten, deze kunnen via sms of app voor een snelle terugkoppeling gestuurd worden.

E-mailen
Bellen